Dorpsfeest Munnekezijl beveiligd door Veen Hosting & Security

Dorpsfeest Munnekezijl beveiligd door Veen Hosting & Security

Dorpsfeest Munnekezijl beveiligd door Veen Hosting & Security Veen Hosting & Security Parrega

Geschreven door:
, 8 augustus 2024

Op vrijdag 2 augustus 2024 vond in Munnekezijl het jaarlijkse dorpsfeest plaats, georganiseerd door de Oranjevereniging. Het evenement trok een grote menigte bezoekers uit de regio en werd gekenmerkt door diverse festiviteiten, waaronder live muziek van de band Melrose, eetkraampjes en activiteiten voor jong en oud.

Dankzij de uitgebreide en goed georganiseerde beveiligingsmaatregelen verliep het dorpsfeest vlekkeloos. Er deden zich geen incidenten voor, wat bijdroeg aan de positieve en ontspannen sfeer van het evenement.

Wilt u ook zorgen voor een veilig en succesvol evenement? Huur dan de ervaren en professionele beveiligingsdiensten van Veen Hosting & Security in. Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor elk type evenement, groot of klein. Van toegangscontrole en crowd management tot 24/7 bewaking en EHBO-diensten – wij hebben de expertise om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw volgende evenement in veilige handen zijn!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Man beveiliging Friesland - Veen Hosting & Security Parrega

Man beveiliging Friesland

11 oktober 2024 - Autodealers, vooral die van luxe merken zoals Audi, Porsche en Tesla, hebben vaak te maken met diefstal en vandalisme. Deze voertuigen zijn populair bij criminelen door hun waarde en de kostbare... lees verder »

De ontbrekende schakel in organisaties - Veen Hosting & Security Parrega

De ontbrekende schakel in organisaties

9 oktober 2024 - De ontbrekende schakel: waarom beveiliging vaak buiten beeld blijft in organisaties Bij Veen Beveiliging merken we regelmatig dat beveiliging binnen veel organisaties als een bijzaak wordt gezien.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.