Blog/nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de beveiligingsbranche en Veen Hosting & Security? Lees dan onze blogs op deze nieuwspagina.

« < 1 2
Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche - Veen Hosting & Security Parrega

Conflicten en Ruzies op de werkvloer in de Beveiligingsbranche

1 juni 2024 - In de particuliere beveiligingsbranche is samenwerking van groot belang. Beveiligers moeten op elkaar kunnen vertrouwen om de veiligheid van anderen... lees verder »

gezond en fit als beveiliger - Veen Hosting & Security Parrega

gezond en fit als beveiliger

13 mei 2024 - Het is belangrijk om zowel fysiek als mentaal fit te blijven om je taken effectief uit te voeren. Regelmatige lichaamsbeweging: Als beveiliger breng... lees verder »

Regels: week blog beveiliger Rinke - Veen Hosting & Security Parrega

Regels: week blog beveiliger Rinke

1 mei 2024 - Als beveiliger is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mensen zich houden aan de regels en maatregelen die zijn ingesteld om de veiligheid en het... lees verder »

De risico's van moderne techniek - Veen Hosting & Security Parrega

De risico's van moderne techniek

25 april 2024 - Is uw bedrijf uitgerust met zonnepanelen? Zonnepanelen zijn steeds populairder geworden vanwege hun milieuvriendelijkheid en kostenbesparing op... lees verder »

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers - Veen Hosting & Security Parrega

waarom bedrijfshulpverlening (BHV) essentieel is voor medewerkers

19 april 2024 - In de moderne werkplek staat veiligheid hoog in het vaandel, en een integraal onderdeel hiervan is de Bedrijfshulpverlening (BHV). BHV is veel meer... lees verder »

Geweld en agressie - Veen Hosting & Security Parrega

Geweld en agressie

19 april 2024 - Geweldsincidenten tegen beveiligers zijn een groeiende zorg wereldwijd, met gevallen variĆ«rend van verbale agressie tot fysieke aanvallen. Deze... lees verder »

« < 1 2
Man beveiliging Friesland - Veen Hosting & Security Parrega

Man beveiliging Friesland

11 oktober 2024 - Autodealers, vooral die van luxe merken zoals Audi, Porsche en Tesla, hebben vaak te maken met diefstal en vandalisme. Deze voertuigen zijn populair bij criminelen door hun waarde en de kostbare... lees verder »

De ontbrekende schakel in organisaties - Veen Hosting & Security Parrega

De ontbrekende schakel in organisaties

9 oktober 2024 - De ontbrekende schakel: waarom beveiliging vaak buiten beeld blijft in organisaties Bij Veen Beveiliging merken we regelmatig dat beveiliging binnen veel organisaties als een bijzaak wordt gezien.... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.